We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Property description

LUXUSNÝ PROJEKT V MESTE PATTAYA NA JOMTIEN PLÁŽI! PRESALE !!! SUPER CENY! 

SKYPARK LUCEAN JOMTIEN PATTAYA je PROJEKT, kde objavíte ďalšie úrovne luxusu a súkromia. Vznášajte sa nad panorámou Jomtienu a objavte elitný koncept vertikálneho bývania, ktorý dokonale kombinuje blízkosť k plážovej lokalite s vynikajúcim prostredím ponúkajúcim nadmerné množstvo služieb na úrovni päť hviezdičiek. Slobodne žite svoj život vo výškach bez obmedzení v SKYPARK LUCEAN JOMTIEN PATTAYA.

DETAILY PROJEKTU:

LOKALITA: 66 Second road, Pattaya

TYPY APARTMÁNOV: Štúdio, 1-3 spálne a Penthouse

ZARIADENIA: Hlavná hala, Záhrada, Knižnica, Bežecká dráha, Detský klub, Plavecký bazén, Záhrada pri bazéne, sky bazén, Knižnica - spoločenský salón, fitko, business priestor, infinity bazén, záhrada

Architektonická vízia je navrhnutá tak, aby využívala prírodné okolie a zároveň optimalizovala relaxáciu a pokoj, SKYPARK LUCEAN JOMTIEN PATTAYA vytvára ostrov pokoja v SUPER lokalite pláže Jomtien. Inšpirované morskými vlnami a vystupujúcimi vrchmi hôr, ktoré majestátne stúpajú k nekonečnej modrej oblohe, byty v SKYPARK LUCEAN JOMTIEN PATTAYA oživujú trvalý luxus. Všetky rezidencie ponúkajú výhľady na more s krásne povznášajúcim, moderným interiérom. Prístup k exkluzívnym službám na úrovni päť hviezdičiek robí váš čas strávený tu jednoducho príjemným.  Relaxujte pri ktoromkoľvek z troch vonkajších bazénov, ponorte sa do slaného okrúhleho bazénu na 6. poschodí alebo pre panoramatický výhľad na Jomtien a budete si môcť vychutnať dychberúce 360 stupňové panoramatické výhľady, kým sa budete kúpať v bazéne na 30. poschodí a v bazéne na 49. poschodí.

OBKLOPTE SA PRÍRODOU Osviežte svoju dušu v záhradách, ktoré sú navrhnuté tak, aby vás priblížili k prírode. Záhrada na 6. poschodí a Cloud Evergreen Garden na 49. poschodí vás okúzlia zelenou farbou a čerstvým vzduchom.

ZARIADENIA SVETOVEJ TRIEDY Relaxujte pri infinity bazéne s výhľadom na azúrové more oživte sa v našom modernom kúpeľnom kútiku alebo si vychutnajte výnimočnú kuchyňu v našich reštauráciách .

CENY začínajú od 89.900 €

pre viac info navštívte náš web www.pattayalp.com

 

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
40 m2
Type:
new Building
Balcony:
yes
Terrace:
yes
Public parking:
yes
Lift:
yes
Year of construction:
2025
Year of building approval:
2028
Number of overhead floors:
60
Number of balconies:
1
Number of outdoor parking spaces:
voľné
Utilities:
yes
Phone:
yes
Internet:
yes
Satellite :
yes
Cable TV:
yes
Phone:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing.Roman Hrivňák

Ing.Roman Hrivňák

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Contact form