We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Property description

Nehnuteľnosti od developera "Siam Royal View ´´ sa nachádzajú v Pattayi a na nedotknutom ostrove Koh Chang a môžu sa pochváliť exkluzivitou a odľahlosťou.

Koh Chang:

je druhý najväčší thajský ostrov a Siam Royal View je rezort s atmosférou pokoja a relaxu. Nachádza sa v populárnej destinácii Blue Haven Bay, a leží medzi bujnými tropickými lesmi a prírodou s 2 km spektakulárnych piesočných pláží a s pozadím majestátnych stromov a hôr. Ponorte sa do najkrajších západov a východov slnka na Koh Changu.

Nechajte sa unášať umením luxusného života, kde sa elegancia stretáva s pokojom tropického ostrovného života priamo na pláži.

Ponúkame široký výber premyslene navrhnutých Thai style vil, pričom každá z nich ponúka jedinečné výhľady na jazero, prírodu alebo na more a pláž.

Väčšina týchto nehnuteľnosti nie len predstavuje fantastickú hodnotu, pretože poskytuje vynikajúci výnos z prenájmu vďaka 4x dvojitým spálňam, bazénom a upravenými záhradami s priamym výhľadom na 9-jamkové golfové ihrisko. Vilky a domy sú len krátkou prechádzkou od krásnych 2 km dlhého piesočnatého pobrežia, ktoré je momentálne udržiavané spoločnosťou Siam Royal View, a tiež od Mariny – ideálne na výlet na blízke ostrovy.

Ponúkame nielen hotové vilky, ale aj možnosť kúpy pozemku v tejto lokalite s možnosťou postavenia si domu podľa vlastného výberu a preferencie.

Viac info čoskoro na www.pattayalp.com

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
140 m2
Ground type:
flatland
Usable area:
130 m2
Type:
Fully re-made
Balcony:
yes
Terrace:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing.Roman Hrivňák

Ing.Roman Hrivňák

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Contact form