We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

AROM JOMTIEN + WONGAMAT PATTAYA - luxusný projekt pre najnáročnejších klientov

Street: Pattaya
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Studio
Price at agency

Property description

LUXUSNÉ PROJEKTY PRIAMO PRI MORI AROM WONGAMAT + AROM JOMTIEN sú určené pre najnáročnejších klientov, ktorí maju radi luxus a komfort.

AROM WONGAMAT:

Vyberte si jedinečné bývanie na pláži, kde sa more spája s pokojom a dychvyrážajúcim mixom prírody a luxusu, AROM WONGAMAT je miestom, kde sa more, slnko a obloha stretávajú v kaleidoskope farieb, ktoré prebúdzajú zmysly. Rezidencie boli vyvinuté priamo na poslednom pokojnom mieste na pláži vo Wongamate a sú premyslene navrhnuté tak, aby naplno využili relatívne nedotknutú krásu tejto vyhľadávanej lokality.

Toto majstrovské dielo je vynikajúce dielo a jedinečná spolupráca medzi poprednými architektmi, interiérmi, dizajnérmi, a vývojármi. AROM WONGAMAT určite vykúzli hlboký dojem. Na vytvorenie architektonického a umeleckého kúska, ktorý evokuje zmysly a inšpiruje myseľ, AROM WONGAMAT spája vynikajúce dizajnové prvky inšpirované vlnami oplývajúcimi pieskom, tečúcimi morskými vánkami a slnkom odrážajúcim sa na vode do elegantnej a originálnej interpretácie.

Inšpirovaný prírodou, dômyselný a elegantný dizajn, výrazne vyčnievajúce sklenené terasy vytvárajú textúru a svetlo, zatiaľ čo zakrivené detaily exteriéru odrážajú pohyb vĺn a vetra. 

Adresa projektu: Na Kluea, Soi 16, Pattaya

1 budova, 55 poschodí

AROM Jomtien: 

Adresa: Jomtien Beach Road, Nong Prue Subdistrict,
Bang Lamung District Chonburi

Hlavná budova: 45 Poschodí -  315 obytných apartmánov

Komerčná budova: 2 podlažia a 3 obchodné jednotky

Každý apartmán v AROM projektoch je navrhnutý tak, aby vám umožnil čo najlepší zážitok spojenia s morom, slnkom a oblohou. Otvorte oči svojej duše na 180-stupňový výhľad, pretože, každý apartmán umožňuje horizontálny výhľad na Thajský záliv. 

AROM Jomtien prináša pokoj do vášho života a sviežosť do vašej duše prostredníctvom dizajnu interiéru, ktorý je inšpirovaný esenciou prírody. Piesková a morská vstupná hala robí každý deň dovolenkou. 

pre viac info o cenách a možnostiach si pozrite náš web www.pattayalp.com

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
33 m2
Type:
new Building
Balcony:
yes
Public parking:
yes
Year of construction:
2024
Year of building approval:
2026
Number of overhead floors:
45
Total area:
33 m2
Utilities:
yes
Internet:
yes
Satellite :
yes
Cable TV:
yes
Phone:
yes

Show on map

Broker

Ing.Roman Hrivňák

Ing.Roman Hrivňák

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Contact form