We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Property description

NOVÝ LUXUSNÝ PROJEKT! VITAJTE V EMBASSY

ŠPECIFIKÁCIA PROJEKTU

Lokalita: Jomtien Pattaya

Počet budov: 3

Poschodia: 8

Celkový počet apartmánov: 472

Dátum dokončenia: Koniec 2027

Krajinný dizajnér navrhol zužujúci sa vstup, aby evokoval prvotný pocit utesnenia, s cieľom dosiahnuť prekvapivý efekt po vynorení sa. Vyjdením von ste privítaní rozsiahlou záhradou, ktorá vytvára ilúziu väčšieho priestoru, obklopenou 3 budovami inšpirovanými francúzskym štýlom. Romantika a príťažlivosť tohto jedinečného štýlu dizajnu kondomínií je zároveň výnimočná a dôstojná. Súčasné detaily inšpirované francúzskym štýlom, ozdobné prvky a farebné schémy pridávajú náladu k vynikajúcemu celkovému dojmu projektu. Exteriéry sú navrhnuté tak, aby sa miešali s prírodnou nádherou svojho okolia. Nejde len o budovu, ide o všetko spolu. ZARIADENIA A VYBAVENIE EMBASSY WELLNESS & SPA CENTER : 3 bazény, 4 jacuzzi, záhrada, fitness, bar,  miestnosť pre deti, herňa, game room, spoločenská miestnosť, zasadacia miestnosť, masážne / liečebné miestnosti, sauny, lounge - pokojné miesto na tichú relaxáciu pred alebo po vašom ošetrení. Mestský život môže viesť k nekonečnému stresu, preto sa v Embassy kladie dôraz na útočisko, kde sa môžete uvoľniť, obnoviť a revitalizovať.  

Každý detail v projekte Embassy od individuálneho poťahu v dekadentných farebných paletách po jedinečný interiérový dizajn, vyžaruje sofistikovanosť. Špeciálne svietidlá na stene a strope osvetľujú luxusné a hravé zladenie nábytku.

CENY od 70 700 €!

pre viac info navštívte náš web www.pattayalp.com

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
33 m2
Type:
new Building
Balcony:
yes
Public parking:
yes
Lift:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing.Roman Hrivňák

Ing.Roman Hrivňák

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Contact form