Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

NOVÝ LUXUSNÝ PROJEKT! VITAJTE V EMBASSY

ŠPECIFIKÁCIA PROJEKTU

Lokalita: Jomtien Pattaya

Počet budov: 3

Poschodia: 8

Celkový počet apartmánov: 472

Dátum dokončenia: Koniec 2027

Krajinný dizajnér navrhol zužujúci sa vstup, aby evokoval prvotný pocit utesnenia, s cieľom dosiahnuť prekvapivý efekt po vynorení sa. Vyjdením von ste privítaní rozsiahlou záhradou, ktorá vytvára ilúziu väčšieho priestoru, obklopenou 3 budovami inšpirovanými francúzskym štýlom. Romantika a príťažlivosť tohto jedinečného štýlu dizajnu kondomínií je zároveň výnimočná a dôstojná. Súčasné detaily inšpirované francúzskym štýlom, ozdobné prvky a farebné schémy pridávajú náladu k vynikajúcemu celkovému dojmu projektu. Exteriéry sú navrhnuté tak, aby sa miešali s prírodnou nádherou svojho okolia. Nejde len o budovu, ide o všetko spolu. ZARIADENIA A VYBAVENIE EMBASSY WELLNESS & SPA CENTER : 3 bazény, 4 jacuzzi, záhrada, fitness, bar,  miestnosť pre deti, herňa, game room, spoločenská miestnosť, zasadacia miestnosť, masážne / liečebné miestnosti, sauny, lounge - pokojné miesto na tichú relaxáciu pred alebo po vašom ošetrení. Mestský život môže viesť k nekonečnému stresu, preto sa v Embassy kladie dôraz na útočisko, kde sa môžete uvoľniť, obnoviť a revitalizovať.  

Každý detail v projekte Embassy od individuálneho poťahu v dekadentných farebných paletách po jedinečný interiérový dizajn, vyžaruje sofistikovanosť. Špeciálne svietidlá na stene a strope osvetľujú luxusné a hravé zladenie nábytku.

CENY od 70 700 €!

pre viac info navštívte náš web www.pattayalp.com

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
33 m2
Stav:
novostavba
Balkón:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing.Roman Hrivňák

Ing.Roman Hrivňák

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti